U bevindt zich nu hierKlik hier voor Wie is Farasha?Klik hier voor BehandelingenKlik hier voor ContactKlik hier voor Links en meer info

WELKOM

Welkom bij farasha-healing.
Mijn naam is Nathalie Wolfs. Ik ben maatschappelijk werker en heb in 2003 de H.B.O. opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond. Uiteraard heb ik op dat vakgebied de afgelopen jaren veel werkervaring  opgebouwd.

Ik was een erg gevoelig kind en op latere leeftijd ben ik er achter gekomen dat er bij mij sprake is van hoogsensitiviteit en paranormale kwaliteiten.  Als jongvolwassene was ik erg geïnteresseerd in de paranormale wereld. Ik ben me toen gaan verdiepen in de tarot en heb hiervoor diverse cursussen gevolgd.
Ongeveer 10 jaar geleden is mijn ontwikkeling op paranormaal gebied in een stroomversnelling geraakt. Ik heb dan ook diverse cursussen/opleidingen gevolgd om deze ontwikkeling verder vorm te kunnen geven. Ik vind dit heel belangrijk, zodat ik cliënten ook kwalitatief goede spirituele hulpverlening kan bieden. Ik wil graag vermelden welke scholing ik op dat gebied gedaan heb, maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat het niet voor iedereen voor te stellen is, wat het precies inhoud. Zeker als spiritualiteit iets is, waar je nog weinig mee in aanraking bent gekomen. 

Ik heb de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij medium Marion Berndsen, waar onder meer mijn kwaliteiten in het lezen van foto’s en voorwerpen van zowel levende als overleden personen tot bloei zijn gekomen.  Bij dierentolk Mieke Zomer heb ik met succes een cursus gevolgd om mijn telepathische vermogens (helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid) verder te trainen.
Ik ben me ook gaan verdiepen in het healen van mensen en heb hiervoor de Shamballa-healing  gevolgd en heb in 2009 de reconnective healing (level 1 en 2) opleiding van de Amerikaan Eric Pearl afgerond. Naast mijn interesse in het begeleiden van mensen /kinderen is ook het communiceren en healen van dieren op mijn pad gekomen.  Zo heb ik de cursus de brontaal van de dieren bij dierentolk Mieke Zomer gevolgd en hiervoor een certificaat behaald. In november 2010 heb ik de specifieke workshop reconnective healing voor dieren gevolgd. In juni 2010 en in september 2010 heb ik de Bachbloesem niveau 1 en niveau 2 opleiding gevolgd en mijn certificaat hiervoor behaald. Hiermee heb ik de kennis vergaard om Bachbloesemremedies voor te schrijven aan mensen/kinderen en dieren. Deze natuurlijke remedies op basis van wilde bloemen en bloesems van bomen kunnen helpen de positieve kanten van onszelf te laten zien,  emotioneel gezond te blijven leven en negatieve gevoelens te overwinnen. Men kan ze gebruiken wanneer er sprake is van disbalans en men zich niet lekker voelt.

Via Marion Berndsen ben ik in 2011 in aanraking gekomen met de Avalon ELA energie. Zij is als medium en healer in Nederland de enige voorloper om met deze hoge vorm van energie te mogen werken.  Via haar heb ik geleerd om met behulp van deze energie mensen en dieren een healing te geven. Qua energie gaan we naar een nieuwe tijd en zal de komende jaren ons bewustzijn en onze gevoeligheid verhoogd worden. Dat geldt voor alle mensen. Een andere wijze van healen is daarbij ook wenselijk omdat energieën die vroeger helend voor ons waren nu hun kracht verliezen, omdat ze door onze energie als “normaal” gezien worden, alsof ze bij ons horen. De Avalon ELA-energy healing raakt diepere lagen in ons aan, helpt ons beter  fysiek en mentaal in balans te komen en “oude pijnpunten” (zoals angsten) uit het huidige leven, maar ook uit vorige levens te helen. In juni 2012 heb ik bij Marion Berndsen de opleiding Avalon ELA kindertherapeut afgerond. Ik heb daar geleerd om nieuwe tijdskinderen te helpen en te begeleiden met ondersteuning van de Avalon ELA energie.

In juni 2013 heb ik bij Marion Berndsen de opleiding Avalon ELA dierentherapeut afgerond. Ik heb inzichten gekregen over de dierenwereld en hoe ik dieren kan helpen en begeleiden met ondersteuning van de Avalon ELA energie. Met name op het gebied van gedragsproblemen van dieren is deze wijze van healen zeer helpend.

De ontwikkeling van mijn paranormale kwaliteiten heeft me bewust gemaakt dat ik hiermee naar buiten moest treden, om op dat gebied mensen, kinderen en dieren te kunnen helpen. Toch vond ik dat ook lastig, omdat de spirituele wereld voor veel mensen een zweverig en ongrijpbaar imago heeft. Ik ben zelf verre van zweverig zijn en wil toegankelijk zijn voor mensen. Ik wil graag mensen laten ervaren dat spiritualiteit niets zweverigs is en dat het een meerwaarde voor mens en dier kan zijn. Het kan een aanvulling zijn op de reguliere hulpverlening. Ook al is het verstandelijk niet altijd te begrijpen wat er gebeurd. Mijn kwaliteiten als maatschappelijk werker spelen dan ook een belangrijke rol in het helpen van mijn cliënten. Door mijn werk als maatschappelijk werker heb ik veel ervaring in het begeleiden van volwassenen, kinderen en gezinssystemen op o.a. psychosociaal gebied. In mijn praktijk combineer ik dan ook de reguliere hulpverlening met de spirituele hulpverlening.

Ik wil mensen, kinderen en dieren graag verder op weg helpen. Het doel o.a. daarbij is: in balans komen, vertrouwen in eigen kunnen hebben en positief in het leven staan.

© Farasha Healing 2011-2014