U bevindt zich nu hierKlik hier voor Wie is Farasha?Klik hier voor BehandelingenKlik hier voor ContactKlik hier voor Links en meer info

Wie is Farasha

Farasha betekent vlinder. De vlinder is het symbool voor transformatie en verandering. Wanneer een vlinder uit zijn cocon komt bevrijdt hij zichzelf van zijn ballast, van zijn cocon en vliegt zijn vrijheid tegemoet. Hij is ontpopt en als het ware een nieuwe persoonlijkheid geworden. Zijn toekomst ligt voor hem open. Mensen, kinderen en dieren kunnen ook met de nodige ballast rondlopen, wat zeer belemmerend kan zijn in het dagelijkse functioneren. Dat kan onder andere leiden tot spanningen en onrust. Je wilt die ballast kwijt, maar soms lukt dat niet alleen en heb je daarbij hulp nodig. Ik wil vanuit mijn praktijk Farasha-healing graag helpen om samen die ballast kwijt te raken, zodat je weer in balans kunt komen, in je eigen kracht kan komen staan en net als een vlinder met vertrouwen de toekomst in mag gaan.

Hoe ziet dit in de praktijk er dan uit? Wat kan ik bieden aan mensen, kinderen en dieren? De persoon achter Farasha-healing  ben ik,Nathalie Wolfs. Van huis uit ben ik een gediplomeerd en ervaren  maatschappelijk werker en de  ontwikkeling van mijn paranormale kwaliteiten heeft me bewust gemaakt  dat ik hiermee naar buiten moet treden, om ook op dat gebied mensen en dieren te kunnen helpen. Mijn kwaliteiten als maatschappelijk werker spelen dan ook een belangrijke rol in het helpen van mijn cliënten. Door mijn werk als maatschappelijk werker heb ik veel ervaring in het begeleiden van volwassenen, kinderen en gezinssystemen op o.a. psychosociaal gebied. In mijn praktijk combineer ik dan ook de reguliere hulpverlening met de spirituele hulpverlening op een zuivere, down to earth, betrokken wijze. Ik wil  dan ook graag ondersteunen door het geven van inzichten en het bieden van ondersteuning, zowel op spiritueel, opvoedkundig, als op praktisch gebied.

Deze ondersteuning ziet er als volgt uit:

  • Farasha-healing richt zich zoals de naam al zegt onder andere op het healen van volwassenen, kinderen en dieren. Hierbij maak ik o.a. gebruik van de Avalon ELA-energy healing en de reconnective healing met het voornaamste doel mensen en dieren weer in balans te krijgen.
  • Daarnaast bied ik de mogelijk om als dierentolk op intuïtief niveau met (huis)dieren in gesprek te gaan. Dit kan een levend, maar ook een overleden dier zijn. Een dier kan op deze manier berichten aan mij doorgeven en vragen beantwoorden die mensen aan mij gesteld hebben.
  • Contact leggen met een overleden persoon (reading) via een foto. Op deze manier kan de overleden persoon berichten aan mij doorgeven, die troostend en helend kunnen zijn voor de “achterblijvers”.
  • Tevens kan ik met behulp van  mijn intuïtieve/spirituele kwaliteiten, eventueel de tarot en mijn psychosociale vaardigheden inzicht geven aan mensen die op een bepaalde manier in hun leven zijn vastgelopen, bijvoorbeeld in hun relatie. Daarbij geef ik ook handvaten, zodat mensen zelf weer richting kunnen geven aan hun leven. Ik bepaal nooit wat welke keuze mensen hierin moeten maken, de keuze ligt uiteraard bij de cliënt zelf.
  • Als mensen met verlies te maken hebben in hun leven, bijvoorbeeld door het overlijden van een dierbare of een scheiding, kan ik een stuk rouwverwerking bieden.
  • Tot slot kan ik ondersteuning bieden aan hooggevoelige –en  nieuwetijds kinderen en hun ouders zowel op spiritueel , opvoedkundig, als op praktisch gebied.

Onder het kopje consulten zal ik uitgebreid ingaan op de mogelijkheden en werkwijzen van Farasha-healing.

 

© Farasha Healing 2011-2014